• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00
Menu

News

MEC Poker Open Online in november afgelast

Helaas komt er toch geen online editie van de MEC Poker Open in de maand november. Reden hiervoor is dat de contractverlenging met Bwin op het laatste moment niet doorgaat, waardoor de MEC Poker Open geen online evenement kan organiseren.

“Onze voorkeur ging uit naar een fysieke MEC Poker Open,” vertelt mede oprichter van de MEC Poker Open Mathijs Jonkers. “Helaas bleek dat nog erg onzeker. Maatregelen in Nederland en België zijn pas in de laatste weken versoepeld, waardoor de voorbereiding van de MEC Poker Open bemoeilijkt werd. Daarom wilden we graag en online variant organiseren. Het zag er lang naar uit dat het sponsorcontract met Bwin verlengd zou worden, maar helaas is dit niet het geval. Hierdoor heeft de MEC Poker Open momenteel geen sponsor waar het evenement online plaats kan vinden. We willen Bwin uiteraard bedanken voor de samenwerking van de afgelopen jaren en wellicht komt er in de toekomst weer een samenwerking.”

LIVE IN APRIL 2022

Meer tijd voor ons om vorm te geven aan de eerste live editie van de MEC Poker Open na corona. We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer aan de pokertafel te zien dus zet alvast in je agenda: 21-24 April 2022!

Spelers die een ticket gekocht of gewonnen hebben voor de live editie van april 2020 hebben een e-mail ontvangen dat hun ticket of pakket doorgeschoven zal worden naar the live editie in april 2022.

Scroll to top