• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00
Menu

News

MEC Poker Open Online start vrijdag!

!!Wil jij graag meedoen aan de MEC Poker Open Online? Wacht dan niet tot het laatste moment met het aanmaken van een account om problemen te voorkomen!!

$55 Main Event - 16 t/m 19 april

De tweede editie van de MEC Poker Open Online gaat aanstaande vrijdag van start! We beginnen vrijdag 16 april om 19.00 uur met de eerste startdag (1A) van het $55 Main Event ($20k gegarandeerde prijzenpot). Een fantastische structuur met 15 minuten levels zorgen voor een geweldige poker ervaring voor de recreatieve en semi professionele pokerspelers! Ook op zaterdag (1B) en zondag (1C) is er een startdag.

Houd je het met je stack vol t/m level 18? Dan ga je met de stack die je op dat moment hebt door naar Dag 2, die op maandag 19 april om 19.00 uur begint en live uitgezonden wordt met professioneel commentaar!

Iedere avond kans om je te kwalificeren!

Vanaf vandaag kun je iedere avond om 20.00 uur meedoen aan een satellite voor het Main Event. Deelname aan dit kwalificatietoernooi kost $11. Uiteindelijk wint 1 op de 5 spelers een ticket voor het Main Event van de MEC Poker Open Online t.w.v. $55.

mec poker open satellites

Wil jij graag meedoen aan de satellites van de MEC Poker Open Online? Klik op onderstaande button om een account aan te maken, zodat je mee kunt spelen!

Scroll to top