• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00
Menu

News

Een nieuwe MEC Poker Open Online in april!

Helaas zullen we in april nog geen live editie van de MEC Poker Open organiseren vanwege de aanhoudende corona maatregelen. Gelukkig kun je, dankzij onze hoofdsponsor Bwin, wel weer een fantastische online editie tegemoet zien!

Meer evenementen, grotere prijzen!

De MEC Poker Open Online zal weer verdeeld worden in 2 lange weekenden.  Zowel het $55 Main Event als de $109 Highroller krijgen een extra startdag ten opzichte van de vorige editie (nu dus 3 in totaal).  Daarnaast zal er vanaf 24 januari iedere zondag een $11 satellite zijn op Bwin om je te kwalificeren voor het Main Event en op zaterdag een $16,50 satellite om je te kwalificeren voor de Highroller. Tot slot is de guarantee van het Main Event ook nog eens verhoogd naar $20.000!

Livestream en Rail Tournament

Na het succes van de vorige editie zal ook in april weer een livestream worden uitgezonden op de finaledag van het Main Event (19 april) en de finaledag van de Highroller (26 april). Voor de spelers die het niet tot dag 2 weten te schoppen hebben we een $11 Rail Tournament ($2.000 GTD) in het schema opgenomen. Dat betekent dat je tijdens het bekijken van de livestream nog een leuk laagdrempelig toernooi aan kunt klikken!

Scroll to top