• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00
Menu

News

Ronald Tilma wint de $109 MEC Poker Open Online Highroller!!

Ronald Tilma heeft de $109 Highroller van de MEC Poker Open Online op zijn naam geschreven voor $3.840,58

De Nederlander Ronald Tilma is de grote winnaar van de $109 Highroller van de MEC Poker Open Online geworden. Na net iets meer dan 4 uur pokeren versloeg hij zijn landgenoot Fei Wang in een korte heads up match. Ronald Tilma domineerde de finaletafel en maakt veelvuldig gebruik van zijn grote stack om de kleine stacks onder druk te zetten.  Uiteindelijk kwam hij dan ook niet meer in de problemen en kon hij zo de Highroller titel pakken!

Verloop Dag 2

Dag 2 begon met 39 spelers waarvan 36 spelers in het geld zouden komen.  Blijkbaar had niemand zin om met niets naar huis te gaan, want het was een erg lange moneybubble! de shortstacks bleven dubbelen en bleven zo in het toernooi. Pas na iets meer dan een half uur barste uiteindelijk de bubble. Noel Maesen strandde op de 37ste plek waardoor de rest van de spelers in het geld kwam. Nadat de bubble gebarsten was ging het hard met de uitschakelingen. Binnen een korte tijd verloren we veel spelers. Ook spelers als Mark Roovers, Julian Hazelhof, Sam Polo Riva en Kris Leppens die de dag in de top 10 begonnen verloren snel na het bereiken van het geld al hun chips! 

Ondertussen was de chipleader aan het begin van Dag 2 Jorn Nicolay uitgeschakeld op 12e plek voor $320.  Andere bekende spelers die het net niet haalden zijn: Jan Snetselaar, Carlo Wolters, Peter Dirks en Maarten Verhaegen. Helaas voor Andre Oude Allink was hij de laatste speler die er voor de finaletafel uitvloog. Hij kon uiteindelijke een mooi bedrag van $320 op zijn account verwachten.

Finale tafel

De finaletafel ging van start met 6 Nederlanders en 2 Belgen en een Bulgaar. Nederlander Mark Aelmans begon als chipleader aan de finaletafel met ruim 7 miljoen chips. Daarmee had bijna net zoveel als de nummers 2 tot 5 bij elkaar! Stephane Allard begon als beste Belg aan de finaletafel. De finaletafel kende een langzame start. Het duurde een tijdje voordat de eerste speler er uit vloog. 

De eerste afvaller werd uiteindelijk oud MEC Poker Open kampioen Domien Deconinck. Hij zette wederom een goede run neer kon $371 bijschreven op zijn account. Hierna volgde de uitschakeling van ‘comeback kid’ Andries van Slooten. Andries wist steeds met weinig big blinds terug te komen en kon zo alsnog een knappe prestatie neerzetten ($443). Helaas voor de Belgen viel het doek daarna voor de laatste Belg Stephane Allard ($578). De 6e plek was er voor Machel Boddeman hij kan $781 bijschrijven op zijn account. Op de 5e plek eindigde de Bulgaarse publiekslieveling Metodi Paychev. De Bulgaar speelde een prima finale tafel en mocht uiteindelijk naar huis met net iets meer dan  $1000. Hierna volgde de uitschakeling van Mark Aelmans. Hij startte de finaletafel als chipleader maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een 4e plek voor $1461

Ondertussen was Ronald bezig met alle chips weg te nemen bij zijn tegenstanders en breidde hij zijn chiplead stevig uit. Ronald gebruikte zijn stack om maximaal druk te zetten op zijn tegenstanders. Uiteindelijk was het Fei Wang die Jeroen van den Berg uitschakelde op de 3e plek. Zijn AA bleven staan tegen de A10 van zijn tegenstander. Jeroen verdiende met zijn mooie 3e plek $1971. Ronald Tilma begon de heads up met een enorme chiplead. Na een korte heads up schoof Ronald Tilma uiteindelijk all in met Q7 van harten tegen de KJ van Fei Wang. Een Q op de flop was genoeg voor Ronald en zo kroonde hij zich tot MEC Poker Open Online Highroller kampioen. Fei wang moest genoegen met een tweede plek en won $2788. Ronald Tilma won met zijn eerste plek $3840!

Livestream

Mocht je toch nog wat gemist hebben? Bekijk hier de livestream terug van dag 2  van de $109 MEC Poker Open Online Highroller terug!

Scroll to top