• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00
Menu

News

22 spelers door naar Dag 2 van de $109 Highroller

102 entries op Dag 1B

Gisteren werd de tweede startdag van de $109 Highroller van de MEC Poker Open Online gespeeld. Er werden in totaal 102 entries gedaan waardoor het totaal aantal entries op 193 komt. Deze 193 entries zorgen samen voor een prijzenpot van $19.300,- Daarmee is de GTD van $15.000,- ruimschoots overtroffen!

22 spelers door naar Dag 2

Aan het einde van dag 1B waren er nog 22 spelers over. Onder zijn 10 Belgen en 12 Nederlanders. De chipleader van dag 1B is de Belg Sam Polo Riva met 1.169.648 chips. De beste Nederlander komt op plek 2 en is Jan Snetselaar met 1.064.431 chips. Jan Snetselaar die het Main Event nog als bubbleboy moest verlaten maar wel een ticket voor de Highroller krijgt maakt daar dus goed gebruik van!

Vanavond om 19.00 uur Dag 2

Vanavond om 19.00 uur vindt Dag 2 van het MEC Poker Open Online Highroller plaats! de overgebleven 39 spelers strijden om MEC Poker Open Online Highroller kampioen te worden! 36 spelers komen in het geld! Een mincash bedraagt $154 en voor de winnaar ligt er een prachtig bedrag van $3840 klaar. Het wordt van begin af aan spannend omdat er nog maar 3 spelers uit hoeven voordat het geld bereikt wordt!

Private cashgame

Mocht je uit het toernooi liggen of tijdens het toernooi zin hebben om een tweede tafel te openen? Dan kan je terecht bij onze private cashgames. Het hele weekend tijdens de MEC Poker Open worden er cashgames gehost. 

Deze cashgames zijn alleen toegankelijk voor de community en zijn daarom een leuke manier om met je mede community leden in contact te komen! Wil je meedoen aan onze private cashgames? Meld je dan nu aan door op de onderstaande button te klikken!

Livestream op Dag 2

Nieuwsgierig wie er uiteindelijk met de titel vandoor gaat? Vanavond kun je vanaf 18.45 uur de finaledag van de $109 Highroller live volgen via onderstaande button of via het Twitchkanaal van Bwin.

Scroll to top