• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00
Menu

News

17 spelers door naar Dag 2 van de $109 Highroller

91 entries in Dag 1A

Gisteren werd de eerste startdag van de $109 Highroller van de MEC Poker Open Online gespeeld.. In totaal werden er 91 entries gedaan door 80 spelers. Het veld bestond voor 95% uit Belgen en Hollanders. De overige 5% is afkomstig uit Bulgarije, Oostenrijk en Griekenland.

17 spelers door naar Dag 2

Aan het einde van level 18 waren er nog 17 spelers over. Zij spelen maandagavond verder om de titel op Dag 2! Onder hen zijn 5 Belgen, 11 Hollanders en 1 Bulgaar. De chiplead is voor 🇧🇪 Jorn Nicolay met ruim 1,3 miljoen punten.

Vanavond om 19.00 uur Dag 1B

Vanavond om 19.00 uur vindt Dag 1B van het MEC Poker Open Online Highroller plaats! Blindlevels duren 15 minuten en je kunt je registreren tot 90 minuten na de start (20.30 uur).  In die periode kun je 1 re-entry doen. Als je het volhoudt tot level 18, dan ben je door naar Dag 2! Je vindt het toernooi in de lobby van Bwin wanneer je de zoekfunctie gebruikt en op ‘MEC’ zoekt.

Satellite

Je kunt je vlak voor de start van Dag 1B ook nog kwalificeren voor de $109 Highroller via een $11 satellite. Deze start vanavond om 17.00 uur. De satellite is te vinden in de lobby van Bwin.

Private cashgame

Mocht je uit het toernooi liggen of tijdens het toernooi zin hebben om een tweede tafel te openen? Dan kan je terecht bij onze private cashgames. Het hele weekend tijdens de MEC Poker Open worden er cashgames gehost. 

Deze cashgames zijn alleen toegankelijk voor de community en zijn daarom een leuke manier om met je mede community leden in contact te komen! Wil je meedoen aan onze private cashgames? Meld je dan nu aan door op de onderstaande button te klikken!

Livestream op Dag 2

Nieuwsgierig wie er uiteindelijk met de titel vandoor gaat? Maandagavond kun je vanaf 18.45 uur de finaledag van de $109 Highroller live volgen via onderstaande button of via het Twitchkanaal van Bwin.

Scroll to top