• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00
Menu

News

Mathias van de Looverbosch wint het $55 MEC Poker Open Online Main Event!!

Mathias van de Looverbosch heeft de $55 Main Event van de MEC Poker Open Online op zijn naam geschreven voor $3.763,78

De Belg Mathias van de Looverbosch is de grote winnaar van de $55 Main Event van de MEC Poker Open Online geworden. Na net iets minder dan 5 uur pokeren versloeg hij zijn landgenoot Gert van Meulder in een korte heads up match. Hoewel Mathias als een van de shortstacks aan de finaletafel begon heeft hij het met zeer sterk spel voor elkaar gekregen het toernooi naar zich toe te trekken!

Verloop dag 2

Dag 2 begon met 65 spelers waarvan 64 spelers in het geld zouden komen. bwin is zo vriendelijk geweest om een $109 Highroller ticket beschikbaar te stellen voor de ‘bubbleboy’! Die ‘bubbleboy’ werd uiteindelijk Jan Snetselaar. Hij verloor met zijn QQ van 99 die een flush maakte op de river. Na het barsten van de river ging het hard met de bust outs. Binnen een korte tijd verloren we veel spelers en binnen 3 uur tijd hadden werden de laatste 12 spelers bereikt. 

Ondertussen was de chipleader van dag 1B Wouter de Graaf uitgeschakeld op 15e plek voor $228. Opnieuw een diepe run voor hem na zijn 3e plek van de afgelopen jaar. andere bekende spelers die het net niet haalden zijn: Mark Jan Baas, Didier Vandoren en Teun Bakker. Helaas voor Patrick van der Schief was hij de laatste speler die er voor de finaletafel uitvloog. Hij kon uiteindelijke een mooi bedrag van $276 op zijn account verwachten.

Finale tafel

De finaletafel ging van start met 5 Nederlanders en 4 Belgen. Nederlander Justin Herboldt begon als chipleader aan de finaletafel met ruim 10 miljoen chips. Daarmee had bijna net zoveel als e nummers 5 tot 9 bij elkaar! Dimitri Clauw begon als beste Belg aan de finaletafel. Hij begon de finaletafel met ruim 8 miljoen chips.  De finaletafel kende een langzame start. Het duurde een tijdje voordat de eerste speler er uit vloog. De eerste afvaller werd uiteindelijk  Alexander Ruben ($325). Hierna vlogen respectievelijk Andreas Kappert ($382), Dimitri Clauw ($474) en Robert van de Linde ($666) uit het toernooi. 

Ondertussen was Mathias van de Looverbosch bezig met chips binnen harken  en kwam hij in de buurt van de bigstacks Justin Herboldt en Glenn Koster. Uiteindelijk op de 5de plek vond Guido Aelbreachts (de chipleader van dag 1A) zijn Waterloo. Hij kon zijn knappe prestatie van dag 1A doorzetten en ging uiteindelijk met een mooi bedrag van $917 naar huis. Ondertussen vonden er interessante handen tussen overgebleven spelers plaats. De spelers waren niet bang om druk te zetten en de 3-bets vlogen je om de oren! Uiteindelijk was het Justin Herboldt die genoegen moest nemen met een 4e plaats. Zijn herocall met een paar tienen bleek niet genoeg te zijn tegen de pocket azen van Mathias van de Looverbosch die zo een gigantische chiplead kreeg. Justin Herboldt kan tevreden terugkijken en mag $1292 bijschrijven op zijn account.

De laatst overgebleven Nederlander Glenn Koster moest het veld uiteindelijk ruimen op de 3e plek. Hij verloor met zijn pocket vrouwen van de trips 5en van de chipleader. Glenn koster kan terugkijken op een goede finaletafel en gaat naar huis met $1840. De heads up match was van korte duur! Mathias van de Looverbosch had een enorme chipadvantage op zijn tegenstander Gert van Meulder en maakte hier ook veelvuldig gebruik van. In de laatste hand van het toernooi won Mathias met een straat van de set 8en van Gert. Gert kreeg voor zijn 2e plek een bedrag van $2684. De grote winnaar van het toernooi Mathias van de Looverbosch won de titel en kreeg ook nog eens $3763 bijgeschreven op zijn account!!

Satellites

Volgend weekend vind $109 Highroller van de MEC Poker Open Online plaats. Gisteren tijdens de satellite zijn er al weer 4 tickets gewonnen. De hele week zullen er weer satellites plaats vinden om 20:00. 

Livestream

Bekijk hier de livestream terug van dag 2  van de $55 MEC Poker Open Online Main Event terug!

Scroll to top