• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00
Menu

News

32 spelers door naar Dag 2 van het $55 Main Event

190 entries in Dag 1A

Gisteren werd de MEC Poker Open Online afgetrapt met de eerste startdag van het $55 Main Event. In totaal werden er 190 entries gedaan door 162 spelers. 

32 spelers door naar Dag 2

Aan het einde van level 18 waren er nog 32 spelers over. Zij spelen maandagavond verder om de titel op Dag 2! Onder hen zijn 7 Belgen en 25 Nederlanders. De chiplead is voor 🇧🇪 Guido Aelbrechts met ruim 2,3 miljoen punten. Daarmee heeft hij meer dan een miljoen punten voorsprong op de nummer 2 in chips 🇳🇱 Patrick van der Schief.  

Vanavond om 19.00 uur Dag 1B

Vanavond om 19.00 uur vindt Dag 1B van het MEC Poker Open Online Main Event plaats! Blindlevels duren 15 minuten en je kunt je registreren tot 90 minuten na de start (20.30 uur).  In die periode kun je 1 re-entry doen. Als je het volhoudt tot level 18, dan ben je door naar Dag 2! Je vindt het toernooi in de lobby van Bwin wanneer je de zoekfunctie gebruikt en op ‘MEC’ zoekt.

Satellite

Je kunt je vlak voor de start van Dag 1B ook nog kwalificeren voor het Main Event via een $11 satellite. Deze start vanavond om 17.00 uur. De satellite is te vinden in de lobby van Bwin.

Private cashgame

Mocht je uit het toernooi liggen of tijdens het toernooi zin hebben om een tweede tafel te openen? Dan kan je terecht bij onze private cashgames. Het hele weekend tijdens de MEC Poker Open worden er cashgames gehost. 

Deze cashgames zijn alleen toegankelijk voor de community en zijn daarom een leuke manier om met je mede community leden in contact te komen! Wil je meedoen aan onze private cashgames? Meld je dan nu aan door op de onderstaande button te klikken!

Livestream op Dag 2

Nieuwsgierig wie er uiteindelijk met de titel vandoor gaat? Maandagavond kun je vanaf 18.45 uur de finaledag van het $55 Main Event live volgen via onderstaande button of via het Twitchkanaal van Bwin.

Scroll to top