• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00
Menu

News

MEC Poker Open Online van start dit weekend!

Dit weekend is het eindelijk zover! De MEC Poker Online gaat van start op bwin!

Dit weekend gaat dan eindelijk de MEC Poker Open Online van start op bwin. Ondanks dat de satellites voor de MEC Poker Open Online al een aantal weken aan de gang zijn, start het toernooi officeel dit weekend! We trappen dit weekend af met het $55,- Main Event! 

Main Event

– Zaterdag 17 oktober – Dag 1A – 19:00 – late registratie 90 min – single re entry                              – Zondag 18 oktober – Dag 1B – 19:00 – late registratie 90 min – single re entry                                – Maandag 19 oktober – Dag 2 – 19:00 

Leuke bijkomstigheid is dat dag 2 van het Main Event is voorzien van livestream! 

bwin

De MEC Poker Open Online wordt dit jaar georganiseerd op het platform van bwin! Wij zijn erg blij met de samenwerking met bwin waardoor we toch de MEC Poker Open hebben kunnen organiseren. Het toernooi staat inmiddels al in de lobby van bwin. Als je in de lobby zoekt op ‘MEC Poker Open’ zie je de toernooien van zelf staan. Heb je nog geen account, maak deze dan eenvoudig aan via de onderstaande button!

Satellite

We hebben voor dit weekend nog twee extra satellites toegevoegd aan het schema! Voorafgaand aan dag 1A en dag 1B is er om 17:00 nog een satellite van $11,- ingepland. Hierdoor maak je nog eens extra kans om voor minder geld een plek in het Main Event te bemachtigen. 

Private cashgame

Mocht je uit het toernooi liggen of tijdens het toernooi zin hebben om een tweede tafel te openen? Dan kan je terecht bij onze private cashgames. Het hele weekend tijdens de MEC Poker Open worden er cashgames gehost. Deze cashgames zijn alleen toegankelijk voor de community en zijn daarom een leuke manier om met je mede community leden in contact te komen! Wil je meedoen aan onze private cashgames? Meld je dan nu aan door op de onderstaande button te klikken!

Scroll to top