• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00
Menu

News

MEC Poker Open Online inschrijving geopend!

MEC Poker Open Online

De MEC Poker Open Online Main Event en Highroller staan in de lobby van Bwin! Dit betekent dat je je vanaf vandaag kan inschrijven! Samen met Bwin zijn we tot een mooie structuur gekomen voor het Main Event en de Highroller. De startstack voor beide toernooien bedraagt 100k chips en de blindlevels duren 15 minuten. Zowel dag 1A als dag 1B van het Main Event en de Highroller beginnen om 19:00 en eindigen om 00:00. Voor beide toernooien geldt dat 15% van het deelnemersveld in het geld komt. 

Klik voor meer informatie op de button hieronder.  


Livestream

Dag 2 van het Main Event en de Highroller zullen te volgen zijn via een livestream. De livestreams zullen te zien zijn via het Twitch kanaal van Bwin en worden voorzien van professioneel commentaar.  

Hoe kan ik meedoen?

Log in op je Bwin account en zoek bij ‘Tourneys’ naar ‘mec’. Hier vind je de toernooilobby en kun je jezelf inschrijven! Heb je nog geen account? Klik op de onderstaande button om te lezen hoe je er een aanmaakt!

Cashgame

Lig je uit het toernooi? Wees niet getreurd! Tijdens de MEC Poker Open Online organiseren wij extra cashgames voor de community. Klik op de onderstaande button voor meer informatie over de MEC Poker Open Community cashgames.

Scroll to top