• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00
Menu

News

MEC Poker Open Online schema bekend!

MEC Poker Open Online schema

Zoals al bekends is, zal dit jaar de MEC Poker Open online worden gespeeld op Bwin. In het vorige nieuwsbericht hebben wij de community de vraag gesteld welke buy in categorie de voorkeur heeft. Ongeveer 70% heeft aangegeven dat de voorkeur uitgaat naar een $55,- Main Event en een $109,- Highroller. De MEC Poker Open heeft in samenwerking met Bwin besloten om de volgende toernooien op te stellen

Het Main Event zal bestaan uit een $55,- single Re entry met een gegarandeerde prijzenpot van $10.000,-. Het Main Event is een tweedaags toernooi met twee startdagen en een dag 2. Het Main Event zal plaatsvinden in het weekend van 17-19 oktober.

De Highroller bestaat uit een $109,- single Re entry met een gegarandeerde prijzenpot van $10.000,-. Ook dit toernooi kent 2 startdagen en een dag 2. De Highroller zal plaatsvinden in het weekend van 24-26 oktober.

Beide toernooien worden gespeeld onder je echte naam. Dus je weet precies wie je tegen over heb!


Hoe kan ik meedoen?

Log in op je Bwin account en zoek bij ‘Tourneys’ naar ‘mec’. Hier vind je de toernooilobby en kun je jezelf inschrijven! Wanneer de toernooien beschikbaar zijn in de lobby van Bwin zullen wij je op de hoogte brengen. Heb je nog geen account? Klik op de onderstaande button om te lezen hoe je er een aanmaakt!

Cashgame

Lig je uit het toernooi? Wees niet getreurd! Tijdens de MEC Poker Open Online organiseren wij extra cashgames voor de community. Klik op de onderstaande button voor meer informatie over de MEC Poker Open Community cashgames.

Scroll to top